Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/4/2012, 10:30π.μ., ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΚαρπενήσι 21 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ       

 ΘΕΜΑ: Γενική Συνέλευση και εκλογή αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ για το 16ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ

            Το Δ.Σ. της  ΕΛΜΕ Ευρυτανίας καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουν μαζικά το παρόν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής ( Βασικής ) Βιβλιοθήκης Καρπενησίου την Τετάρτη 24/4/2013  και ώρα 10:30 π.μ.
Τα θέματα της  Γ.Σ. είναι:
1.       Κριτική πεπραγμένων του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ για την διετία 2011-2013 και ψηφοφορία έγκρισης ή απόρριψής τους.
2.        Αναπροσαρμογή συνδρομής των μελών της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας.
3.       Εκλογή αντιπροσώπων για το 16ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.
 Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι και τις 18:00.
            Οι αντιπρόσωποι των ΕΛΜΕ θα πάρουν μέρος στο 16ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ και θα ψηφίσουν για την εκλογή των οργάνων διοίκησης (Δ.Σ. και Ε.Ε.), όπως επίσης και για την εκλογή αντιπροσώπων για την ΑΔΕΔΥ.
           
            Η συμμετοχή μας στις συλλογικές διαδικασίες είναι απαραίτητη και αφορά τα μέλη της ΕΛΜΕ, για τα οποία θα εξασφαλισθεί ημερήσια άδεια και στα οποία θα δοθεί βεβαίωση για την απουσία τους από το σχολείο.

Ο Πρόεδρος                                                                                                      Η  Γ. Γραμματέας           Μαστροκώστας Κώστας                                                                           Πανοπούλου Φωτεινή  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου