Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ



Καρπενήσι 21 Δεκεμβρίου 2012


Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας  σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Φθιώτιδας και με τον ΣΕΠΕ Φθιώτιδας, δημιούργησε την Ένωση Καταναλωτών Εκπαιδευτικών Φθιώτιδας - Ευρυτανίας. Σκοπός της Ένωσης είναι να έχει συνεργασία με εμπόρους, επαγγελματοβιοτέχνες και παραγωγούς της περιοχής, που θα πουλάνε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με έκπτωση στα μέλη μας.

Σε μια πρώτη προσέγγιση, 50 επιχειρήσεις της πόλης της Λαμίας συμμετέχουν και προσφέρουν έκπτωση στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων  τους (εκτός περιόδου εκπτώσεων και προσφορών). 

Καλούνται οι συνάδελφοι που είναι μέλη της ΕΛΜΕ να  πάρουν την κάρτα μέλους μας ( ειδική κάρτα που εκδώσαμε για το σκοπό αυτό ) για να την επιδεικνύουν στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Σας γνωστοποιούμε δε ότι έχουμε έρθει σε μιά πρώτη επαφή και με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου για να δημιουργηθεί και στο Καρπενήσι η σχετική λίστα των επιχειρήσεων που θα προσφέρουν έκπτωση. Ευελπιστούμε οτι από τις αρχές του Γενάρη θα έχουμε πρακτικά αποτελέσματα για τα οποία και θα σας ενημερώσουμε. Όσοι από σας όμως κατά την περίοδο των γιορτών, κάνετε τα ψώνια σας στη Λαμία, μπορείτε να έχετε την σχετική έκπτωση επιδεικνύοντας την κάρτα σας και ενημερώνοντας το αντίστοιχο κατάστημα ότι στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν και οι καθηγητές της Ευρυτανίας.

Σας αποστέλλουμε και την λίστα με τις πρώτες 50 επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το ποσοστό της έκπτωσης που χορηγούν. Η λίστα αυτή θα ανανεώνεται τακτικά.    

  

Ο Πρόεδρος                                                                                          Η Γενική Γραμματέας
Μαστροκώστας Κώστας                                                                   Πανοπούλου Φωτεινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου